JB Koudetechniek

 

JB Koudetechniek is een flexibel bedrijf dat kwaliteit en tevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. Jeffrey Balk is de drijvende kracht achter JB Koudetechniek. Met ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, installeren, onderhouden en repareren van zowel eenvoudige als complexe koeltechnische en aanverwante installaties, kan met recht gesproken worden over waardige deskundigheid.

Omdat een ideale temperatuur en klimaat allang geen luxe meer is, heeft JB Koudetechniek voor zowel particulieren als bedrijven iets te bieden. Voor iedere situatie kan een passende oplossing geboden worden, die aansluit op uw wensen, verwachtingen en budget.

 

Producten

Of het nu gaat om airconditioningsystemen, koel- en vriesinstallaties, klimaatbeheersingssystemen of andere aanverwante producten, JB Koudetechniek realiseert het voor u.

 

Service en onderhoud

Uiteraard wordt een optimale nazorg geboden in de vorm van service en onderhoud. Hiervoor worden diverse mogelijkheden geboden, waaronder 24-uursstoringsdienst. In overleg met u kan zodoende direct een oplossing worden geboden bij calamiteiten.

 

Troubleshooter

  • Heeft u een probleem aan een reeds bestaande (complexe) installatie?
  • Werkt uw installatie niet naar behoren?
  • Kan de huidige installateur niet aan uw verwachtingen voldoen?

Ook dan bent u bij JB Koudetechniek aan het juiste adres. Want er is altijd een oplossing voor elke situatie!

 

Geen woorden maar daden met vakmanschap, dat is waar JB Koudetechniek voor staat.

 

 

 

Contact

 

JB Koudetechniek

Zandvoort 17

6691 EM  Gendt

 

T: 06 24486446

info@JBkoudetechniek.nl

www.JBkoudetechniek.nl

 

KvK nr.        58723544

BTW nr.      NL001878251B04